CV aanleg in Lexmond

CV aanleg in Lexmond bij Bakker Installatietechniek

CV-aanleg Moet uw CV ketel aangelegd worden? Dan bent u bij Bakker Installatietechniek aan het juiste adres! Als installateur en monteur van verschillende toonaangevende merken als Nefit, ATAG, Intergas en Remeha leveren en leggen wij systemen aan met een goede prijs- en kwaliteitsverhouding. Kies dus nu voor CV aanleg in Lexmond bij Bakker Installatietechniek! Tevens kunnen wij u vanaf 59 euro per jaar een Service en Onderhoudsabonnement aanbieden voor onderhoud en reparatie van uw CV ketel.

Waar moet u op letten bij de CV aanleg in Lexmond?

Een CV installatie bestaat niet alleen uit een CV ketel. Een CV aanleggen betekent ook onder andere leidingen trekken, radiatoren plaatsten en/of vervangen en een expansievat installeren en/of vervangen. Een CV aanleg in Lexmond is niet iets wat u zomaar doet. Vanwege de veiligheid is tijdens een CV aanleg in Lexmond meetapparatuur nodig om alles te controleren. Daarnaast vereisen veel ketel fabrikanten dat een CV aanleg in Lexmond gebeurt door een erkend installateur in verband met de garantie van de CV ketel. Tijdens de CV aanleg in Lexmond is een expansievat geen overbodige luxe, hier wordt namelijk het overschot aan vloeistof, wat ontstaat tijdens het stoken, opgevangen.

In alle gevallen dient een CV ketel vakkundig aangelegd te worden. Dit kan Bakker Installatietechniek als geen ander. Door jarenlang ervaring is Bakker Installatietechniek uw perfecte partner als het gaat om CV aanleg in Lexmond, het installeren en het onderhoud ervan.

Interesse in CV aanleg in Lexmond? Neem dan contact op met Bakker Installatietechniek!

Voor vrijblijvende informatie of vragen kunt u altijd belle naar 06-44814070 of u kunt een offerte aanvragen.

Uw naam (verplicht)

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw faxnummer

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht