INTERGAS – PRESTIGE CW 6

INTERGAS – PRESTIGE CW6intergas-prestige-318x370

De Intergas Prestige is een revolutionaire innovatie van Intergas. Een aanwinst voor elke ruimte en elk interieur. Niet eerder gingen comfort, techniek én vormgeving zo goed samen in een CV-ketel. De traploos modulerende HR-ketel reageert automatisch op uw warmtebehoefte.

Hoog Rendement CV-ketels bestaan al jaren. Het was echter Intergas die als eerste kwam met dubbel HR. Dit betekent: Hoog rendement op zowel verwarming als warm water. Dubbel HR is mogelijk dankzij de gepatenteerde aluminium warmtewisselaar met gescheiden koperen circuits. Deze zorgen ervoor dat ook de energieprestaties van het warmwatercircuit naar HR-niveau worden getild. Het unieke QuickFill-systeem met voorraadboiler staat garant voor ongelimiteerde hoeveelheden warm water. Zodra u de kraan openzet heeft u meteen een royale stroom warm water beschikbaar, zonder tapdrempel. Uw CV ketel hoeft niet telkens aan te slaan. Zo bespaart u extra op energiekosten.

De INTERGAS – PRESTIGE heeft zoveel mogelijkheden en functies dat wij onmogelijk alles kunnen laten zien op de website. Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen.

Technische specificaties

Vermogen 31,5 KW
Warm Water (38 °C) 20
Gewicht 64
CW waarde 6
Afmetingen (H x B x D) 107 x 87 x 45
Warmtewisselaar Aluminium met koperen circuits
Energielabel A

Prijs op aanvraag