CV onderhoud in Meerkerk

CV onderhoud in Meerkerk bij Bakker Installatietechniek

checklist-icon-300x240Is CV onderhoud in Meerkerk nodig bij uw CV ketel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bakker Installatietechniek is installateur en monteur van verschillende toonaangevende merken als Nefit, ATAG, Intergas en Rehema. Het CV onderhoud in Meerkerk kent een goede prijs- en kwaliteitsverhouding.

Service en Onderhoudsabonnement

Bakker Installatietechniek zorgt ervoor dat uw CV ketel het gehele jaar door veilig en optimaal is afgesteld. Zo kunt u met een gerust hart van de warmte en het warme water genieten. U draagt ook nog een steentje bij aan het milieu, aangezien regelmatig onderhoud leidt tot minder milieuvervuiling. Ook leidt het tot gasbesparing en verhoogt CV onderhoud in Meerkerk de veiligheid.

Onderdelen van het Service en Onderhoudsabonnement

Het Service en Onderhoudsabonnement, om uw CV onderhoud in Meerkerk bij te houden, kent veel onderdelen. Een keer in het jaar wordt de ketel gereinigd en daarnaast wordt de regelapparatuur nagemeten en afgesteld. Ook wordt de installatie bijgevuld en ontlucht. Tot slot worden er geen voorrijkosten gerekend bij reparatie. U wil toch ook zo’n Service en Onderhoudsabonnement om uw CV onderhoud in Meerkerk bij te houden? Kies voor CV onderhoud in Meerkerk !

Interesse in CV onderhoud in Meerkerk ? Neem dan contact op met Bakker Installatietechniek!

Voor vrijblijvende informatie of vragen kunt u altijd bellen naar 06-44814070 of u kunt een offerte aanvragen.

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw faxnummer

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht