Service

Voor slechts €95,- per jaar* kunt u bij ons al een Service en Onderhoudsabonnement afsluiten waarmee u niet in de kou komt te zitten.

Wij zorgen ervoor dat uw CV ketel het gehele jaar door veilig en optimaal is afgesteld. Zo kunt u met een gerust hart van de warmte en het warme water genieten.checklist-icon-300x240 Regelmatig onderhoud leidt tot gasbesparing, is beter voor het milieu en verhoogt de veiligheid (door een verkleinde kans op vrijkomen van koolmonoxyde).

Het onderhoudsabonnement van Bakker Installatietechniek houdt in: het eenmaal per jaar reinigen, controleren en afstellen van het (gas)toestel conform de richtlijnen van de toestelfabrikant (FGO).

In geval van storing staat Bakker Installatietechniek 7 dagen per week voor u klaar. Voor u als abonnee zullen in dat geval geen voorrijdkosten en arbeidskosten worden berekend. Eventuele parkeerkosten zullen wel doorberekend worden.

De prijzen zijn inclusief BTW en gelden voor het jaar 2021. Het onderhoudsabonnement heeft een looptijd van 1 jaar. De datum van het onderhoudsbezoek wordt de begindatum.

Benodigde materialen zijn niet bij de abonnementsprijs inbegrepen.

  • CV.-ketel Hoog Rendement met warm water € 95,00
  • mechanische ventilatiebox € 15,00

*Vanaf 30 km buiten Hardinxveld Giessendam rekenen wij € 20,- extra per jaar

Interesse?

Klik hier voor het ophalen van ons Service en Onderhoudsabonnement