INTERGAS – HRE A 36/30 CW5

INTERGAS – HRE A 36/30  CW5intergas-hre-318x370

Innovatie als traditie

Met de ontwikkeling en productie in eigen hand lever Intergas producten en oplossingen volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Intergas is een innovatief Nederlands bedrijf dat al sinds het begin af aan vooraan staat in technologische ontwikkelingen. Samen met Intergas hebben wij bij Bakker Installatietechniek maar één doel: U van betrouwbare warmte voorzien.

Intergas verwarming is al jaren de toonaangevende fabrikant op het gebied van HR-combiketels. De vernieuwende technologieën worden vertaald in hoogwaardige producten. De Intergas HRE A vertegenwoordigt een nieuwe generatie HR-ketels. Het is de combiketel die écht alles combineert. Van een cv-ketel verwacht u behaaglijke warmte in uw woning en alle gewenste hoeveelheden warmwater in uw badkamer en keuken. De Intergas HRE A CW5 zorgt daar als geen ander voor.

Eenvoudig in gebruik & onderhoudsvriendelijk 

De Intergas HRE A CW5  is voorzien van traploos modulerende regeling die ervoor zorgt dat het vermogen van de ketel automatisch wordt aangepast aan de warmtebehoefte. Alle onderdelen van de Intergas HRE A CW 5 zijn eenvoudig te bereiken. De mantel van de voorzijde is te demonteren, zodat hij probleemloos in een keukenkastje kan worden geplaatst. Het onderhoud aan een HR-ketel was nog nooit zo eenvoudig. Daarnaast is de Intergas HRE A de enige HR-ketel met hoog rendement op verwarming en een uniek hoog rendement op warmwater. Dit verzekert u van een zuinige werking, jaar na jaar.

Vermogen 27,1
Warm Water (38 °C) 15
Gewicht 36
CW waarde 5
Afmetingen (H x B x D) 710 x 450 x 240
Warmtewisselaar Nieuw gepatenteerd Intergas ontwerp!
Energielabel A

Prijs op aanvraag