NEFIT

NEFITlogo-nefit-trans1-300x240

Zoekt u een cv-ketel met Hoog Rendement? Met de nieuwe generatie Nefit HR-ketels bent u helemaal klaar voor de toekomst. Nefit staat altijd garant voor hoogwaardige kwaliteit.

Nefit is met meer dan 3 miljoen verkochte HR-toestellen al meer dan 30 jaar het meest verkochte merk. Sinds Nefit in de jaren tachtig de eerste HR-ketel ter wereld introduceerde is het programma uitgegroeid tot een breed aanbod van energiebesparende oplossingen voor verwarming, warm water en duurzame energie.

Samen met Nefit staat Bakker Installatietechniek voor absolute zekerheid. Wij bieden betrouwbare, breed toepasbare, duurzame oplossingen voor verwarming en warm water. Wij onderscheiden ons daarbij door hoogwaardige kwaliteit en een hoog niveau van dienstverlening.

ProLine NxT
De nieuwe Nefit ProLine NxT is de kleinste compleet uitgeruste HR-combiketel met energieprestaties van formaat. Voorzien van Low Energy cv-pomp en klaar voor de toekomst.

NEFIT – Proline NxT HRC 24 CW4 Prijs op aanvraag
NEFIT – Proline NxT HRC 30 CW5 Prijs op aanvraag

TrendLine

De TrendLine is de eerste van de nieuwe generatie hoogwaardige HR-ketels waarbij gebruik is gemaakt van superieure lastechnieken uit de lucht- en ruimtevaart. De voordelen: hoger rendement, optimale zekerheid en lange levensduur.

NEFIT – TrendLine II CW4 Prijs op aanvraag
NEFIT – TrendLine II CW5 Prijs op aanvraag