REMEHA

REMEHAlogo-remeha-trans-300x240

Remeha brengt warmte en warmwatercomfort bij u thuis. Een vertrouwd merk met 80 jaar historie en grote ambities voor de toekomst. Remeha heeft een eigen Nederlands onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling waar de nieuwste technologieën worden vertaald naar huiselijk comfort en energiebesparing. Samen met Remeha staan wij bij Bakker Installatietechniek voor innovatie, kwaliteit en service. Remeha HR-ketels worden volgens de laatste technieken gebouwd op maximale zuinigheid en een zo hoog mogelijk rendement. Wij verkopen hoogwaardige Remeha CV-ketels van 3 verschillende series.

Avanta-serie
De Avanta is één van de meest verkochte ketels van Nederland en is leverbaar in drie comfortklassen CW3, CW4 en CW5. Hij is vriendelijk geprijsd, degelijk opgebouwd en doet wat hij moet doen: stil, efficiënt en zonder haperingen royaal en snel warmte en warm water leverend.

REMEHA – AVANTA 24C CW3 Prijs op aanvraag
REMEHA – AVANTA 28C CW4 Prijs op aanvraag
REMEHA – AVANTA 35C CW5 Prijs op aanvraag

Tzerra Plus serie

Een zuinige, comfortabele en compacte ketel. Stelt u hoge eisen aan comfort en wilt u besparen op de ruimte in huis, energie en kosten? De Tzerra Plus vraagt weinig en geeft u veel. De Tzerra Plus is zodanig compact dat hij bijna overal te plaatsen is, is zuinig met energie en levert tegelijkertijd het comfort dat u van een grote cv-ketel zou verwachten.

REMEHA – TZERRA 39C Plus CW5 Prijs op aanvraag
REMEHA – TZERRA 28c Plus CW4 Prijs op aanvraag
REMEHA – TZERRA 24c Plus CW3 Prijs op aanvraag

Als trotse partner van Remeha brengen wij samen warmte en warmwatercomfort bij u thuis.