INTERGAS – Xtreme 30 CW4

INTERGAS – Xtreme 30 CW4

In de Xtreme 30 van Intergas gaan prestaties, intuïtieve bediening, een eigentijds design en een extreem hoog rendement op warmwater hand in hand.
De Intergas Xtreme 30 maakt gebruik van het beproefde concept van de dubbele aluminium twee-in-een warmtewisselaar. Het gepatenteerde Intergas ontwerp, met twee gescheiden koperen circuits, zorgt voor optimale warmteoverdracht en minimaal warmteverlies. Het CV-water en het koude tapwater stromen rechtstreeks door de warmtewisselaar, zodat de rookgassen maximaal afkoelen en de condensatiewarmte optimaal wordt benut.

Naast deze beproefde wisselaar wordt in de Intergas Xtreme 30 gebruik gemaakt van een tweede warmtewisselaar (warmte terugwin unit). Deze tweede warmte-wisselaar is geïntegreerd in de rookgasafvoer van het toestel waarmee de verbrandingsgassen nog verder afgekoeld worden. Tevens wordt de restwarmte van de rookgassen tijdens CV-gebruik benut om het tapwater voor te verwarmen. Hierdoor is er minder energie nodig om het water op temperatuur te brengen.

Technische specificaties

Vermogen 22,2 KW
Warm Water (38 °C) 16 l/min
Gewicht 33 kg
CW waarde 4
Afmetingen (H x B x D) 766 x 450 x 277
Warmtewisselaar Nieuw gepatenteerd Intergas ontwerp!
Energielabel A

Prijs op aanvraag